Diensten

Autorestauratie Raalte biedt een totaalpakket voor de restauratie en het onderhoud van uw klassieker/oldtimer. Bij chassis en plaatwerk moet u denken aan herstelwerkzaamheden of roestbehandeling. Heeft uw 
klassieker een deuk of kras, of heeft de motor moeite met starten? Bij Autorestauratie Raalte bent u op het juiste adres voor een goede schadeafwikkeling.

Het gedeeltelijk of volledig laten spuiten van uw oldtimer behoort eveneens tot de mogelijkheden. Uw voertuig wordt dan geprepareerd voor
 een laklaag, welke uw auto de glans geeft die hij verdient. Dit alles onder één dak.

Kortom, heeft u nog een klassieker/oldtimer waaraan het nodige moet gebeuren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Chassis en plaatwerk

Bij chassis en plaatwerk, één van de werkzaamheden van Autorestauratie Raalte, moet u denken aan roestschade herstel, deukschade herstel of het richten van de carrosserie op onze Celette richtbank.

Roestvorming aan het chassis en/of plaatwerk kan negatieve gevolgen hebben op het behoud van uw klassieker/oldtimer. Zo verkort het onder andere de levensduur van uw auto en dus het plezier wat u aan uw auto kunt beleven. Voorkom dit. Door de juiste kennis en kunde bent u bij Autorestauratie Raalte op het goede adres.

Motor revisie

Gebruikt uw oldtimer overmatig olie, is het vermogen weg of produceert de motor bijgeluiden? Ook is het mogelijk de motor opties weer fraai voor de dag te laten komen. Voor werkzaamheden die we zelf niet uitvoeren (bijvoorbeeld lijnboren of cilinderkop revisie) werken we met gespecialiseerde bedrijven waar we een goede samenwerking mee hebben.

Schadeherstel

Heeft uw klassieker/oldtimer schade in de vorm van een kras of deuk en irriteert u zich hieraan, kom dan naar Autorestauratie Raalte. Geen klus is te groot. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schades. Uw klassieker/oldtimer wordt vakkundig hersteld en in perfecte staat teruggekeerd.

Allereerst worden aanliggende delen gedemonteerd, vervolgens zal er een voorbereiding plaatsvinden voor de laklaag. Ook behoort roestschade herstel tot de werkzaamheden.

Mallenbank en meetsysteem

Binnen ons bedrijf beschikken wij over een Celette Mallenbank en een Caroliner meetsysteem. Zo kunnen wij  de carrosserie of body van een oldtimer  controleren en repareren naar de originele fabrieksmaten.

Onderhoud

Wij verzorgen ook het onderhoud van uw oldtimer. dit kan variëren van beurten aan uw motor, het vervangen van versleten onderstel delen en uitlijnen.

Spuitwerk

Spuitwerk, wellicht één van de belangrijkste werkzaamheden binnen het restauratie proces. Het oog wil ook wat. Kleur is van essentieel belang en bepaalt de uiterlijke schijn van uw klassieker/oldtimer. Graag denken wij met u mee bij het kiezen van de juiste kleur.

Contact

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht  Openingstijden
  Zondag Gesloten
  Maandag 08:00 - 17:00
  Dinsdag 08:00 - 17:00
  Woensdag 08:00 - 17:00
  Donderdag 08:00 - 17:00
  Vrijdag 08:00 - 17:00
  Zaterdag 09:00 - 12:00