Verhuur en verkoop

Te huur

Oldtimer huren Raalte, Salland
Wilt u een oldtimer huren in Raalte? Geniet van het mooie Salland! Maak gebruik van de oldtimer verhuurservice van Autorestauratie Raalte. Verzekerd van een onvergetelijke dag. Verras een ander met dit bijzondere cadeau. Lekker rondtoeren met een oldtimer in topstaat. Bij Autorestauratie Raalte kunt u een BMW 1602 of een witte óf zwarte Volkswagen Kever cabrio (1303) huren. Onze Kevers mét open dak zijn dé aanvulling om uw huwelijksdag net even dat extra's te geven. De oldtimers verkeren in een perfecte staat van onderhoud. U kunt er zelf in rijden. Wordt u liever gereden, dat behoort ook tot de mogelijkheden. Kom gerust langs om de oldtimers eens te bekijken. Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen

Zonder chauffeur
Tour van 09:00 tot 18:00 uur:
€ 275,00, exclusief brandstof, inclusief 100 km vrij.

  • meerprijs per km € 0,50;
  • haal- en brengservice, prijs op aanvraag;
  • oldtimer de avond ervoor (18:00 uur) ophalen, € 50,00 extra;
  • oldtimer de ochtend erna (11:00 uur) inleveren, € 50,00 extra.

Mét chauffeur
Vijf uur durende tour: € 325,00, géén bijkomende kosten.

  • meerprijs per uur € 30,00.

Wilt u een kevertour cadeau geven? Lees verder.

Openingstijden

Doordeweeks

08:30 - 17:00 uur

Zaterdag

09:00 - 12:00 uur

Zondag

gesloten

Doordeweeks: 08:30 - 17:00 uur

Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur

Zondag: gesloten

Plan een afspraak

Wij zijn gewoon geopend voor de verhuur! Enkele feiten zijn dat wij zes dagen per week geopend zijn, wij houden ons graag aan de corona-regels: géén handen schudden en wij houden gepaste afstand en er zijn meerdere routes beschikbaar (vraag hier van tevoren naar).

Te koop

Op dit moment zijn er geen onderdelen te koop.

Wilt u oldtimer onderdelen kopen? Houd deze pagina goed in de gaten. Wilt u oldtimer onderdelen te koop aanbieden, wij helpen u graag bij de verkoop. Neem contact met ons op.

Verwarmde stalling

Bent u op zoek naar een verwarmde stalling voor uw oldtimer óf youngtimer?
Autorestauratie Raalte beschikt over een verwarmde stalling in Raalte. U staat toch ook niet graag buiten als het regent?! Die gure wind, brr... Een oldtimer verdient ook een 'warme jas'. Zeker in de wintermaanden biedt onze verwarmde stalling dé uitkomst voor uw klassieker. Wij bieden diverse servicemogelijkheden, zoals onderhoud, banden- en vloeistoffencontrole. Het grote voordeel van de verwarmde stalling van Autorestauratie Raalte is dat u gedurende de opslagperiode ook bij uw auto kunt! Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.

Autorestauratie Raalte